Przejdź do treści
  • IRK
  • Sylabus SGGW
  • E-HMS
  • Intranet
  • E-SGGW
  • PROJEKTY
  • Cele zrównoważonego rozwoju
  • HR Excellence in Research
  • The Euroleague for Life Sciences (ELLS)
  • Sojusz UNIgreen
  • Poland. Expo2025.Osaka.Kansai
  • pl
    • en
Instytut Nauk o Żywieniu CzłowiekaInstytut Nauk o Żywieniu Człowieka
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego
  • O Instytucie
  • Nauka w Instytucie
  • Współpraca
  • Pracownik
  • Kontakt
  • pl
    • en
  • pl
    • en
  • O Instytucie
  • Nauka w Instytucie
  • Współpraca
  • Pracownik
  • Kontakt
SGGW Witryn / Home / Nauka w Instytucie / Współpraca / Oferta dla przemysłu

Oferta dla przemysłu

  • Katedra Żywienia Człowieka
  • Katedra Dietetyki
  • Katedra Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności
  • Katedra Żywności Funkcjonalnej i Ekologicznej
  • Katedra Badań Rynku Żywności i Konsumpcji
  • Katedra Techniki i Projektowania Żywności
OPIS BAZY BADAWCZEJ INSTYTUTU NAUK O ŻYWIENIU CZŁOWIEKA – stan na rok 2023
Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
ul. Nowoursynowska 159c
budynek nr 32, pok. A64
02-776 Warszawa

tel.: 22 59 37 010
e-mail: inzc@sggw.edu.pl

  • Kontakt
  • Deklaracja dostępności
  • Poczta pracownicza
  • Intranet
  • POLITYKA COOKIES
  • POLITYKA PRYWATNOŚCI SERWISÓW SGGW
  • RODO
godło

© 1816–2025 SGGW — ALL RIGHTS RESERVED

UE UE


Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka), w tym pliki funkcjonalne, analityczne i reklamowe. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych użytkowników serwisu i wykorzystywanych technologii śledzących dostępne są w „Polityce cookies”. Aby zmienić ustawienia skorzystaj z ustawień swojej przeglądarki, aby wyłączyć pliki cookies kliknij \"Nie wyrażam zgody\".Wyrażam zgodęNie wyrażam zgodyPolityka cookies