Westpomeranian Greenfield 2023
Naukowczyni Instytutu Nauk o Żywieniu Człowieka, dr hab. Joanna Trafiałek, prof. SGGW – specjalista ds. bezpieczeństwa żywności, brała udział w Westpomeranian Greenfield 2023. Jest to ponadregionalne spotkanie branży spożywczej i święto lokalnej żywności, a także okazja do dyskusji z udziałem ekspertów. Profesor wyjaśniała, jak producenci żywności muszą zapewniać bezpieczeństwo żywności. Moderatorami panelu dyskusyjnego na temat bezpieczeństwa żywności byli dr hab. inż. Joanna Żochowska-Kujawska oraz dr hab. inż. Mariusz Szymczak, profesorowie z Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Przyrodniczego.
Więcej informacji na https://festiwalsmakow2023.com/
Facebook
LinkedIn
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka), w tym pliki funkcjonalne, analityczne i reklamowe. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych użytkowników serwisu i wykorzystywanych technologii śledzących dostępne są w „Polityce cookies”. Aby zmienić ustawienia skorzystaj z ustawień swojej przeglądarki, aby wyłączyć pliki cookies kliknij \"Nie wyrażam zgody\".Wyrażam zgodęNie wyrażam zgodyPolityka cookies