Westpomeranian Greenfield 2023
Naukowczyni Instytutu Nauk o Żywieniu Człowieka, dr hab. Joanna Trafiałek, prof. SGGW – specjalista ds. bezpieczeństwa żywności, brała udział w Westpomeranian Greenfield 2023. Jest to ponadregionalne spotkanie branży spożywczej i święto lokalnej żywności, a także okazja do dyskusji z udziałem ekspertów. Profesor wyjaśniała, jak producenci żywności muszą zapewniać bezpieczeństwo żywności. Moderatorami panelu dyskusyjnego na temat bezpieczeństwa żywności byli dr hab. inż. Joanna Żochowska-Kujawska oraz dr hab. inż. Mariusz Szymczak, profesorowie z Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Przyrodniczego.
Więcej informacji na https://festiwalsmakow2023.com/
Facebook
LinkedIn
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok