Technological Progress in Food Processing
Miło nam poinformować, że Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie przejęła renomowane czasopismo naukowe o przetwórstwie spożywczym – „Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego”, które teraz zmieniło nazwę na „Technological Progress in Food Processing”.
Czasopismo skierowane jest do naukowców, technologów żywności, przedstawicieli przemysłu spożywczego, studentów i doktorantów. Zawiera artykuły z dziedzin takich jak chemia żywności, biotechnologia, inżynieria procesowa i wiele innych.
Redakcję tworzą eksperci z Instytutu Nauk o Żywieniu Człowieka, a funkcję nowego redaktora naczelnego pełni dr hab. Marcin A. Kurek, prof. SGGW.
Zapraszamy do lektury na stronie czasopisma: https://czasopisma.sggw.edu.pl/index.php/tpfp
Facebook
LinkedIn
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka), w tym pliki funkcjonalne, analityczne i reklamowe. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych użytkowników serwisu i wykorzystywanych technologii śledzących dostępne są w „Polityce cookies”. Aby zmienić ustawienia skorzystaj z ustawień swojej przeglądarki, aby wyłączyć pliki cookies kliknij \"Nie wyrażam zgody\".Wyrażam zgodęNie wyrażam zgodyPolityka cookies