Technological Progress in Food Processing
Miło nam poinformować, że Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie przejęła renomowane czasopismo naukowe o przetwórstwie spożywczym – „Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego”, które teraz zmieniło nazwę na „Technological Progress in Food Processing”.
Czasopismo skierowane jest do naukowców, technologów żywności, przedstawicieli przemysłu spożywczego, studentów i doktorantów. Zawiera artykuły z dziedzin takich jak chemia żywności, biotechnologia, inżynieria procesowa i wiele innych.
Redakcję tworzą eksperci z Instytutu Nauk o Żywieniu Człowieka, a funkcję nowego redaktora naczelnego pełni dr hab. Marcin A. Kurek, prof. SGGW.
Zapraszamy do lektury na stronie czasopisma: https://czasopisma.sggw.edu.pl/index.php/tpfp
Facebook
LinkedIn
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok