Staż naukowy pracownika Instytutu
Pracownik Zakładu Higieny i Zarządzania Jakością Żywności, dr inż. Marzena Tomaszewska na stażu w Instytucie Ochrony Środowiska-Państwowym Instytucie Badawczym (IOS-PIB) bierze udział w opracowaniu przedsięwzięcia „Sprawozdawczość Polski do Komisji Europejskiej w zakresie pomiarów poziomów odpadów żywności w czteroletnim cyklu: 2020-2023„. W ramach realizowanych zadań dr Tomaszewska, wraz z pracownikami IOŚ-PIB, przygotowuje pierwsze sprawozdanie Polski do Komisji Europejskiej nt. odpadów żywności za rok 2020 z wybranych etapów łańcucha żywnościowego, tj. gospodarstw domowych i gastronomii. Opracowuje także dane wskaźnikowe dotyczące kolejnego roku raportowania do KE.
Facebook
LinkedIn
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok