Nowy skład Rady Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia
W wyborach do Rady Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia, które odbyły się 15 grudnia 2020 r. wyłoniony został nowy skład na kadencję 2021-2024.
Do składu Rady Dyscypliny wybrani zostali:
1. Dyrektor Instytutu Nauk o Żywieniu Człowieka
2. Dyrektor Instytutu Nauk o Żywności
Przedstawiciele nauczycieli akademickich z grupy profesorów i doktorów habilitowanych (w kolejności alfabetycznej):
3. prof. dr hab. Błażejak Stanisław Bogdan
4. prof. dr hab. Czarniecka-Skubina Ewa
5. dr hab. Dasiewicz Krzysztof
6. dr hab. Derewiaka Dorota
7. prof. dr hab. Domian Ewa
8. dr hab. Drywień Małgorzata, prof.
9. dr hab. Głąbska Dominika, prof.
10. prof. dr hab. Gniewosz Małgorzata Beata
11. dr hab. Górska Agata, prof.
12. dr hab. Górska-Warsewicz Hanna, prof.
13. prof. dr hab. Gutkowska Krystyna
14. prof. dr hab. Guzek Dominika
15. dr hab. Hallmann Ewelina, prof.
16. prof. dr hab. Hamułka Jadwiga
17. dr hab. Jakubczyk Ewa, prof.
18. dr hab. Kostyra Eliza
19. dr hab. Lange Ewa
20. dr hab. Nowacka Małgorzata Anna, prof.
21. dr hab. Ostrowska-Ligęza Ewa, prof.
22. dr hab. Pluta Antoni, prof.
23. dr hab. Półtorak Andrzej, prof.
24. prof. dr hab. Rutkowska Jarosława
25. prof. dr hab. Słowiński Mirosław Paweł
26. prof. dr hab. Wawrzyniak Agata
27. prof. dr hab. Witrowa-Rajchert Dorota Maria
28. dr hab. Wołosiak Rafał Lech
29. dr hab. Wyrwisz Jarosław
30. prof. dr hab. Żbikowska Anna
Przedstawiciele nauczycieli akademickich nieposiadających tytułu profesora ani stopnia doktora habilitowanego (w kolejności alfabetycznej):
31. dr inż. Dadan Magdalena
32. dr inż. Fabiszewska Agata
33. dr inż. Halicka Ewa
34. dr inż. Oczkowski Michał
35. dr inż. Piotrowska Anna
36. dr Piwowarek Kamil
37. dr inż. Ratusz Katarzyna
38. dr inż. Wojtasik-Kalinowska Iwona
Przedstawiciel doktorantów:
39. mgr inż. Alicja Napiórkowska