Kongres Żywieniowy
Miło nam poinformować, że prof. dr hab. Jadwiga Hamułka, pracownik Instytutu Nauk o Żywieniu Człowieka, była prelegentem strefy merytorycznej VI Narodowego Kongresu Żywieniowego, w sekcji: Żywienie, aktywność fizyczna a odporność. Temat wystąpienia prof. Hamułki to „Suplementy diety a pandemia”
Materiały z Kongresu – pobierz tutaj

Facebook
LinkedIn
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka), w tym pliki funkcjonalne, analityczne i reklamowe. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych użytkowników serwisu i wykorzystywanych technologii śledzących dostępne są w „Polityce cookies”. Aby zmienić ustawienia skorzystaj z ustawień swojej przeglądarki, aby wyłączyć pliki cookies kliknij \"Nie wyrażam zgody\".Wyrażam zgodęNie wyrażam zgodyPolityka cookies