Kompetencje pracowników branży spożywczej – stan i kierunki rozwoju
 SGGW Witryn / Home / Aktualności / Kompetencje pracowników branży spożywczej – stan i kierunki rozwoju
Zapraszamy do udziału w webinariach Rady „Kompetencje pracowników branży spożywczej – stan i kierunki rozwoju„.
W trakcie wydarzeń omówione zostaną:
- Uwarunkowania prawne mające wpływ na kompetencje pracowników branży spożywczej
 - Inicjatywy Komisji Europejskiej mające na celu poprawę kompetencji w sektorze żywność wysokiej jakości
 - Trendy kształtujące przyszłość branży spożywczej
 - Sektorowa rama kwalifikacji jako narzędzie definiowania i kształtowania kompetencji
 - Kluczowe analizy i wnioski dotyczące obszaru kompetencji w branży spożywczej (Rekomendacje Rady oraz Branżowy Bilans Kapitału Ludzkiego).
 
Ponadto, w celu wymiany doświadczeń z perspektywy różnych branż i przedsiębiorstw nt. zapotrzebowania i rozwoju kompetencji pracowników odbędą się debaty eksperckie.
Szczegółowy program wydarzeń oraz linki do formularzy rejestracyjnych:
- 7 czerwca br. – Perspektywa produkcji zwierzęcej>>
 - 9 czerwca br. – Perspektywa produkcji niezwierzęcej>>
 
Zachęcamy do udziału, a także do rozpowszechnienia zaproszenia na wydarzenia!
  Facebook	
  LinkedIn	
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka), w tym pliki funkcjonalne, analityczne i reklamowe. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych użytkowników serwisu i wykorzystywanych technologii śledzących dostępne są w „Polityce cookies”. Aby zmienić ustawienia skorzystaj z ustawień swojej przeglądarki, aby wyłączyć pliki cookies kliknij \"Nie wyrażam zgody\".Wyrażam zgodęNie wyrażam zgodyPolityka cookies