Kompetencje pracowników branży spożywczej – stan i kierunki rozwoju
SGGW Witryn / Home / Aktualności / Kompetencje pracowników branży spożywczej – stan i kierunki rozwoju
Zapraszamy do udziału w webinariach Rady „Kompetencje pracowników branży spożywczej – stan i kierunki rozwoju„.
W trakcie wydarzeń omówione zostaną:
- Uwarunkowania prawne mające wpływ na kompetencje pracowników branży spożywczej
- Inicjatywy Komisji Europejskiej mające na celu poprawę kompetencji w sektorze żywność wysokiej jakości
- Trendy kształtujące przyszłość branży spożywczej
- Sektorowa rama kwalifikacji jako narzędzie definiowania i kształtowania kompetencji
- Kluczowe analizy i wnioski dotyczące obszaru kompetencji w branży spożywczej (Rekomendacje Rady oraz Branżowy Bilans Kapitału Ludzkiego).
Ponadto, w celu wymiany doświadczeń z perspektywy różnych branż i przedsiębiorstw nt. zapotrzebowania i rozwoju kompetencji pracowników odbędą się debaty eksperckie.
Szczegółowy program wydarzeń oraz linki do formularzy rejestracyjnych:
- 7 czerwca br. – Perspektywa produkcji zwierzęcej>>
- 9 czerwca br. – Perspektywa produkcji niezwierzęcej>>
Zachęcamy do udziału, a także do rozpowszechnienia zaproszenia na wydarzenia!
Facebook
LinkedIn
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok