SGGW Witryn / Home / Zamówienia publiczne Zamówienia publicznePrzeprowadzenie badań jakościowych metodą Focus Group Interview (FGI) wśród uczniów klas I-III oraz IV-VI szkół podstawowych, a także wśród rodziców uczniów z tych poziomów klas nt. wiedzy i świadomości żywieniowej oraz zachowań wobec żywności i żywienia.Formularz ofertowyPrzeprowadzenie badań jakościowych metodą Focus Group Interview (FGI) wśród uczniów klas I-III oraz IV-VI szkół podstawowych, a także wśród rodziców uczniów z tych poziomów klas nt. wiedzy i świadomości żywieniowej oraz zachowań wobec żywności i żywienia.Usługa dotarcia i pozyskania respondentów niezbędnych do przeprowadzenia badań w ramach zadania pn. „Przeprowadzenie badań naukowych z zakresu żywienia dzieci i młodzieży oraz opracowanie i wdrożenie programu edukacji żywieniowej uczniów klas I-VI szkół podstawowych. Akronim: Junior – Edu-Żywienie (JEŻ)”, finansowanego ze środków Ministerstwa Edukacji i Nauki na podstawie Umowy nr MEiN/2022/DPI/96 z dnia 07.03.2022 r., Działanie nr 1.Formularz ofertowyDostawa zestawów urządzeń do pomiarów – analizatorów składu ciała z osprzętem w ramach zadania pn. „Przeprowadzenie badań naukowych z zakresu żywienia dzieci i młodzieży oraz opracowanie i wdrożenie programu edukacji żywieniowej uczniów klas I-VI szkół podstawowych. Akronim: Junior – Edu-Żywienie (JEŻ)”, finansowanego ze środków Ministerstwa Edukacji i Nauki na podstawie Umowy nr MEiN/2022/DPI/96 z dnia 07.03.2022 r., Działanie nr 1.Usługa przeprowadzenia badań analizy składu ciała w grupie 3000 uczniów szkół podstawowych w ramach zadania pn. „Przeprowadzenie badań naukowych z zakresu żywienia dzieci i młodzieży oraz opracowanie i wdrożenie programu edukacji żywieniowej uczniów klas I-VI szkół podstawowych. Akronim: Junior – Edu-Żywienie (JEŻ)”, finansowanego ze środków Ministerstwa Edukacji i Nauki na podstawie Umowy nr MEiN/2022/DPI/96 z dnia 07.03.2022 r., Działanie nr 1. Zamówienia publiczne Zapytania w celu oszacowania wartości zamówieniaPrzygotowanie i wykonanie prozdrowotnego pokazu kulinarnego stanowiącego przepis książki kucharskiej Gotuj z JEŻ-em. Załącznik do zapytania pokaz kulinarnyZapytanie szacunkowe: Przygotowanie badań bezpośrednich nt. organizacji żywienia dzieci i młodzieży w szkołach podstawowych oraz funkcjonowania stołówek szkolnych i cateringu, szczególnie w czasie pandemii COVIDZapytanie szacunkowe: Pełnienie funkcji panelisty podczas konferencjiZapytanie szacunkowe: Pełnienie funkcji prelegentów podczas konferencjiZapytania o szacunkową wartość zamówienia na usługę wykonania aplikacji mobilnej dla programu edukacji żywieniowej JEŻZapytanie o szacunkową wartość zamówienia na opracowanie i realizację filmów edukacyjno-szkoleniowychZapytanie o szacunkową wartość zamówienia na dostawę dedykowanych materiałów edukacyjnych oraz pomocy dydaktycznych z zastosowaniem rozszerzonej rzeczywistości dla uczniów szkół podstawowych We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok