Food Symposium 3.0
Zapraszamy do udziału w konferncji Food Symposium 3.0, która odbędzie się w dniach 20-24 marca 2023 r.
Organizatorami konferencji są Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie oraz Mendel University w Brnie i LSU AgCenter w Louisianie
Tematem tegorocznego sympozjum będzie: “Współpraca transatlantycka dla adaptacji i odporności systemu żywnościowego od pól do konsumentów”.
Podczas konferencji jeden dzień (23 marca) poświęcony będzie wystąpieniom studentów oraz doktorantów. Uczestnicy zaprezentują swoje prace w formie 10 minutowej prezentacji online.
Istnieje również możliwość zaprezentowania wyników badań w formie posterów, które będą zamieszczone na stronie internetowej wydarzenia.
Abstrakty należy przesyłać do 3 lutego 2023 r. Szczegółowe informacje dla autorów
Dodatkowe informacje:
Adonis Hilal: adonis_hilal@sggw.edu.pl
Natalia Toborek: s195572@sggw.edu.pl