Fakty i fikcje w żywieniu człowieka
Polskie Towarzystwo Nauk Żywieniowych wspólnie z Instytutem Nauk o Żywieniu Człowieka SGGW zorganizowało kolejną, XXIX konferencję dyskusyjną z cyklu Fakty i fikcje w żywieniu człowieka pod hasłem „Żywienie i odporność”. Konferencja odbyła się w dniu 22 października 2021 w formie hybrydowej na platformie MS Teams.
Materiały konferencyjne dostępne są tutaj.
Facebook
LinkedIn
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka), w tym pliki funkcjonalne, analityczne i reklamowe. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych użytkowników serwisu i wykorzystywanych technologii śledzących dostępne są w „Polityce cookies”. Aby zmienić ustawienia skorzystaj z ustawień swojej przeglądarki, aby wyłączyć pliki cookies kliknij \"Nie wyrażam zgody\".Wyrażam zgodęNie wyrażam zgodyPolityka cookies