Alergeny pokarmowe – aspekty technologiczne, żywieniowe i zdrowotne
SGGW Witryn / Home / Aktualności / Alergeny pokarmowe – aspekty technologiczne, żywieniowe i zdrowotne
W imieniu Przewodniczącej Komitetu Nauki o Żywieniu Człowieka – Prof. Jadwigi Hamułka – serdecznie zapraszam na XVI konferencję z cyklu „Żywność, żywienie a zdrowie” organizowaną wspólnie przez Komitet Nauki o Żywieniu Człowieka i Komitet Nauk o Żywności, która odbędzie się 6 listopada 2024 o godz. 11 w Pałacu Staszica w Warszawie.
W tym roku tematem wiodącym konferencji są „Alergeny pokarmowe – aspekty technologiczne, żywieniowe i zdrowotne”.
Udział w konferencji jest bezpłatny. Wymagana jest rejestracja za pomocą formularza
Kontakt: magdalena_dadan@sggw.edu.pl
Facebook
LinkedIn
Data wydarzenia: 2024-11-06
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka), w tym pliki funkcjonalne, analityczne i reklamowe. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych użytkowników serwisu i wykorzystywanych technologii śledzących dostępne są w „Polityce cookies”. Aby zmienić ustawienia skorzystaj z ustawień swojej przeglądarki, aby wyłączyć pliki cookies kliknij \"Nie wyrażam zgody\".Wyrażam zgodęNie wyrażam zgodyPolityka cookies