Alergeny pokarmowe – aspekty technologiczne, żywieniowe i zdrowotne
SGGW Witryn / Home / Aktualności / Alergeny pokarmowe – aspekty technologiczne, żywieniowe i zdrowotne
W imieniu Przewodniczącej Komitetu Nauki o Żywieniu Człowieka – Prof. Jadwigi Hamułka – serdecznie zapraszam na XVI konferencję z cyklu „Żywność, żywienie a zdrowie” organizowaną wspólnie przez Komitet Nauki o Żywieniu Człowieka i Komitet Nauk o Żywności, która odbędzie się 6 listopada 2024 o godz. 11 w Pałacu Staszica w Warszawie.
W tym roku tematem wiodącym konferencji są „Alergeny pokarmowe – aspekty technologiczne, żywieniowe i zdrowotne”.
Udział w konferencji jest bezpłatny. Wymagana jest rejestracja za pomocą formularza
Kontakt: magdalena_dadan@sggw.edu.pl
Facebook
LinkedIn
Data wydarzenia: 2024-11-06
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok