Nominacja profesorska dla pracownika Instytutu Nauk o Żywieniu Człowieka
SGGW Witryn / Home / Nauka / Nominacja profesorska dla pracownika Instytutu Nauk o Żywieniu Człowieka
4 stycznia 2022 roku Prezydent Rzeczpospolitej Polskiej podpisał Akt nominacji profesorskiej dla dr hab. Eweliny Hallmann nadając tytuł profesora nauk rolniczych w dyscyplinie technologia żywności i żywienia.
Cała Społeczność Instytutu Nauk o Żywieniu Człowieka i Wydziału Żywienia Człowieka serdecznie gratuluje Pani Profesor!
Facebook
LinkedIn
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka), w tym pliki funkcjonalne, analityczne i reklamowe. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych użytkowników serwisu i wykorzystywanych technologii śledzących dostępne są w „Polityce cookies”. Aby zmienić ustawienia skorzystaj z ustawień swojej przeglądarki, aby wyłączyć pliki cookies kliknij \"Nie wyrażam zgody\".Wyrażam zgodęNie wyrażam zgodyPolityka cookies