Staż naukowy pracownika Instytutu
Pracownik Zakładu Higieny i Zarządzania Jakością Żywności, dr inż. Marzena Tomaszewska na stażu w Instytucie Ochrony Środowiska-Państwowym Instytucie Badawczym (IOS-PIB) bierze udział w opracowaniu przedsięwzięcia „Sprawozdawczość Polski do Komisji Europejskiej w zakresie pomiarów poziomów odpadów żywności w czteroletnim cyklu: 2020-2023„. W ramach realizowanych zadań dr Tomaszewska, wraz z pracownikami IOŚ-PIB, przygotowuje pierwsze sprawozdanie Polski do Komisji Europejskiej nt. odpadów żywności za rok 2020 z wybranych etapów łańcucha żywnościowego, tj. gospodarstw domowych i gastronomii. Opracowuje także dane wskaźnikowe dotyczące kolejnego roku raportowania do KE.
Facebook
LinkedIn
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka), w tym pliki funkcjonalne, analityczne i reklamowe. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych użytkowników serwisu i wykorzystywanych technologii śledzących dostępne są w „Polityce cookies”. Aby zmienić ustawienia skorzystaj z ustawień swojej przeglądarki, aby wyłączyć pliki cookies kliknij \"Nie wyrażam zgody\".Wyrażam zgodęNie wyrażam zgodyPolityka cookies