Staż naukowy pracownika Instytutu
Pracownik Zakładu Higieny i Zarzadzania Jakością Żywności, dr hab. Monika Trząskowska uczestniczy w szkoleniu dotyczącym oceny ryzyka chorób odżywnościowych w łańcuchu żywnościowym (The European Food Risk Assessment Fellowship Programme -EU-FORA). Organizatorem szkolenia jest Europejski Urząd ds Bezpieczeństwa Żywności.
Podczas stażu, we współpracy z pracownikami Katedry Biotechnologii i Nauk o Żywności na Uniwersytetu w Burgos, dr Trząskowska przeprowadzi ocenę ryzyka chorób wywołanych przez enterowirusy.
Facebook
LinkedIn
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka), w tym pliki funkcjonalne, analityczne i reklamowe. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych użytkowników serwisu i wykorzystywanych technologii śledzących dostępne są w „Polityce cookies”. Aby zmienić ustawienia skorzystaj z ustawień swojej przeglądarki, aby wyłączyć pliki cookies kliknij \"Nie wyrażam zgody\".Wyrażam zgodęNie wyrażam zgodyPolityka cookies