Zakład Techniki w Żywieniu
Kierownik Zakładu: prof. dr hab. Marcin Kurek
e-mail: marcin_kurek@sggw.edu.pl; tel. 22 59 37 078
Przedmioty realizowane w Zakładzie
Advanced food technology; nowoczesna technologia żywności; protokół dyplomatyczny; systemy informatyczne w gastronomii; techniki i technologie w gastronomii i cateringu; trendy w produkcji gastronomicznej; trendy w technologii żywności; wyposażenie techniczne i technologiczne w gastronomii i hotelarstwie; wyposażenie zakładów żywienia; zaawansowane analizy fizykochemiczne w ocenie żywności; zasoby informatyczne w ocenie żywności
Pracownicy
Nauczyciele akademiccy
prof. dr hab. Marcin Kurek tel. 22 59 37 078, pok. 0116, marcin_kurek@sggw.edu.pl
dr hab. Jarosław Wyrwisz, prof. SGGW, tel. 22 59 37 078, pok. 0116, jaroslaw_wyrwisz@sggw.edu.pl
dr inż. Marta Brodowska-Trębacz, tel. 22 59 37 084, pok. 2074, urlop
dr inż. Elżbieta Górska-Horczyczak, tel. 22 59 37 084, pok. 2074, elzbieta_gorska_horczyczak@sggw.edu.pl
dr inż. Magdalena Zalewska, tel. 22 59 37 084, pok. 2074, magdalena_zalewska@sggw.edu.pl
Pracownicy naukowi
mgr inż. Monika Hanula, tel. 22 59 37 014, pok. B0109, monika_hanula@sggw.edu.pl
mgr inż. Olaf Horbańczuk, tel. 22 59 37 014, pok. B0109, olaf_horbanczuk@sggw.edu.pl
dr inż. Ewelina Pogorzelska-Nowicka, tel. 22 59 37 014, pok. B0109, ewelina_pogorzelska@sggw.edu.pl
Inni pracownicy
dr inż. Adrian Stelmasiak, tel. 22 59 37 080, pok. HP4, adrian_stelmasiak@sggw.edu.pl
Doktoranci
mgr inż. Olaf Horbańczuk, tel. 22 59 37 014, pok. B0109, olaf_horbanczuk@sggw.edu.pl
mgr inż. Ewelina Kultys, tel. 22 59 37 014, pok. B0109 ewelina_kultys@sggw.edu.pl